Höjdardag/kväll

Många timmar i solen blev det kanske inte, men frågan är om det  inte var värt att spendera tiden på Northern Lights istället för att ha en jämn (förhoppningsvis) solbränna på armarna.

Vi kom dit just i tid till att Finland skulle möta Norge. Vi satte oss på våra vanliga platser (jag med Kopparberg i handen) och framför oss hade några finskar (mest de som jobbar på puben) radat upp sig. Tror de även hade lyckats få med den yngsta Finlandssupportern i Brighton, en liten liten bebis som glatt satt i sin pappas knä och stirrade på TV:n (eller var det den stora hunden framför TV:n kanske?).
En enda norrman vågade sig dit, som nog kände sig mest bekväm med att sitta bredvid oss (bara för att det flög några kommentarer om Norges kapacitet när det kommer till ishockey). Vi stöttade han så att han inte skulle känna sig så utanför. Reslutatet vet ni kanske vad det blev, 5-0 till Finland, och det var då ingenting finskarna/finnarna lät oss glömma.

Vi kickade som känt Österrikes ass, och oj vilket stöd Sverige hade från den skandinaviska puben i Brighton. Vi var förmodligen bara ca. 5 svenskar (plus en svengelsman), annars var det finskar (som i tysthet hejade på Österrike, då de nog är lite oroliga för att möta oss i final), slovakier, engelsmän och tyskar. Har aldrig sett så många på puben tidigare, det måste vara p.g.a. att Sverige spelade som de drog sig ditåt ^^

Jag måste erkänna att hockey är ganska kul att titta på faktiskt, speciellt när det blir slagsmål ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0