Vart tog blåsten vägen?

Okej, så drakflygningen gick inte som vi hade tänkt oss. Vindstyrkan var ungefär = 0 (det uppskattades nog av resten av invånarna) men vi hade då trevligt i alla fall. Det blev en picknick istället ute i det gröna. Riktigt mysigt. Efter några timmar ute i Wild Park så for vi hem till Danil som lagade oss en underbart god paj (med lite hjälp av mig och Mon, faktiskt;P). Det blev över pajdeg samt innehåll som Mon gjorde piroger av, som Danil sedan skickade hem med oss, samt paj, borsh & sallad. Misstänker att han tivlar på våra matlagningskunskaper^^ Nu har vi i alla fall god mat så att vi klarar oss i en vecka. Kvällen avrundades med en rysk film, "The Dog" eller något liknande, som handlade om just en hund. En riktigt bra och stundvis rolig film, med en del viktiga budskap. Ha en trevlig helg alla! Hoppas ni som befinner er i Piteå har det bra! :)

Ett nytt sätt att be om skilsmässa.

Vi har nyss ätit middag, och medan Mon satt vid datorn så läste jag en tidning. Mina ögon fastnade under rubriken för gratis saker, där det i följande notis stod; "Husband free to collector. Good at cleaning cars and annoying people. In reasonbly good condition and has good sense of humor. Just had enough need." Nu ska vi ut till en närliggande pub. Imorgon ska vi till en park för drakflygning med Mon's vän Danil. Kul att pröva nya saker ^^

Framme.

Nu är jag här. Solen skiner och vädret är underbart (om än att det blåser lite, men hade man egentligen kunnat räkna med något annat?).

Resan gick bra, var bara lite långtråkigt att resa själv med all den väntetid jag hade. Som tur var så hade jag med mig både böcker och datorn så tiden gick i alla fall.

Brighton är precis lika mysigt som jag mindes det, och idag, då Monika jobbar hela dagen, så har jag sett mig omkring lite. Mest har jag gått längs/på stranden och bara njutit av ljudet av vågorna och fiskmåsarna ^^.

Efter det gick jag lite grann längs en shopping-gata, på jakt efter Primark, hittade det inte utan gick tillbaka till lägenheten. Sprang då på hyresvärden här, hon var riktigt trevlig. Verkar dock inte ha så stor koll på vilka som bor i huset, då hon presenterade sig för mig, och sa att hon var min hyresvärd (i och för sig är det ganska förståeligt då jag kom in genom dörren själv och med nyckeln i högsta hugg).

Ska springa ut igen för att leta upp någonstans där de säljer adapters.

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige!

Lite bilder från dagen;


    

RSS 2.0